Pand Raak Schagen

Gepubliceerd:

12

-

12

-

2020

WIJ zijn er klaar voor. Ben JIJ erbij?

Zondag 13 december aanstaande vanaf 15.00 uur gaan we het  hebben over kansen en mogelijkheden. Over de toekomst. Over waar ondernemers  tegenaan lopen. Over het waarom het ene bedrijf goede zaken doet in tijden  van crisis en het andere niet. Over wat er voor nodig is om kansen te grijpen  en mogelijkheden te verzilveren…

Kortom, Jörgen Raymann en Benito Doelwijt gaan het ergens over hebben.
Én juryvoorzitter Jaap van Vuur reikt de Raak Awards uit. Dat mag jij NIET missen!

Kijk hier de uitzending terug.

PS. Met wie we het ergens over gaan hebben?
Met de volgende boeiende gasten (in willekeurige volgorde):
     
John-Pieter Schipper - CEO van Bejo  Nederland
Het bedrijf is een van de grootste werkgevers in de Noordkop. Ze spelen en belangrijke rol in de internationale voedselketen. Hoe doen ze dat? Hoe gaat het nu met hen? En wat brengt de toekomst? Dat zijn de vragen die aan John-Pieter worden gesteld.
     
Schager wethouder Jelle Beemsterboer
De wethouder van Economische Zaken heeft een visie voor de gemeente en weet als geen ander wat de toekomstplannen zijn en wat daar voor nodig is. Daarnaast geeft hij het antwoord op de vraag hoe de politiek de ondernemers in deze tijden bij staat. Het is dus opletten geblazen.
     
Jeroen Burger
Jeroen is insolventiespecialist. Met hem wordt gesproken over de  financiële valkuilen van de crisis. Er zijn weinig vragen waar hij geen antwoord op heeft.
     
Marc Meskers - Directeur bedrijven Rabobank kop van Noord-Holland
Weet jij wat de bank kan betekenen en welke rol ze kan innemen o ondernemers te steunen in deze gekke tijden? Marc zal het toelichten.
     
Royce de Vries – Advocaat bij De Vries & Kasem
Hoe kunnen ondernemers zich juridisch voorbereiden op een crisis? Dat is de vraag en daar heeft Royce het antwoord op. Maar hij vertelt meer.      
Bijvoorbeeld wat zijn toekomstvisie is als het gaat om de Nederlandse advocatuur.
     
Roy van der Weel – KHN -      Koninklijke Horeca Nederland
Zijn ze de zwaarst getroffen branche? Hoe groot is de impact op de horeca eigenlijk? En hoe kun je je als horecaondernemer toch richten op de toekomst? Zijn de vragen aan….. Maar hij heeft ook een visie. Een visie op wat er blijvend zal veranderen en wat er nodig is vanuit politiek.
     
Danny Promes – Fastfeetgrinded
Deze succesvolle Noord-Hollandse ondernemer maakt samen met zijn compagnon van oude hardloopschoenen grondstoffen voor nieuwe producten. Hoe ze op dit idee zijn gekomen, wat hun doel is en wat het ze brengt? Danny kan er uren over praten.
     
Tino Kerdijk – Bestel Maar
Bestel Maar is een regionaal bestelplatform. Bestel Maar is duurzaam lokaal investeren. In eigen regio én in de lokale ondernemer. Hij legt uit hoe dit platform werkt. Hoe het landelijk gaat. En waarom dit idee een succes is gaat worden. Hij vertelt het. Met gepaste trots.

  

De heren presentatoren Jörgen Raymann, Benito Doelwijt en juryvoorzitter Jaap van Vuure zijn er klaar voor. En ook wij kunnen niet wachten! Tot zondag.
     
     Een groet, mede namens 
     Ondernemersfederatie Schagen (OFS)
     Gemeente Schagen
     Rabobank Kop van Noord-Holland
     Jörgen Raymann en Benito Doelwijt (Lenard en Lenard)
     en juryleden Jaap van Vuure, Linda Dignum, Henk van Zanten
     Irene Arnold, Koen Spaansen Sietse Kingma en Roel de Haan,
      
     Lonneke en Marjolein (Pand Raak)

No items found.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief (wees gerust, wij hebben zelf ook een hekel aan spam ;-)).

DANK, voor je interesse in Pand Raak. Vinden we leuk!
Vanaf nu ontvang je met enige regelmaat onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pand Raak. Graag tot snel.

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens?

overig nieuws

Whatsapp