Pand Raak Schagen

OP ZOEk nAAR EEN BIJZONDERE vergaderruimte IN SCHAGEN?

Op zoek naar een gewoon goede vergaderruimte? Of een spreekkamer op uren dat het jou uitkomt? Gevonden!

Pand Raak verhuurt vergaderruimten in alle soorten en maten met alle faciliteiten die noodzakelijk zijn voor dé perfecte meeting. Of dat nu is voor een brainstorm in klein comité, of het maandelijkse overleg met de hele afdeling. Of je een training wilt geven, wilt vergaderen met je projectgroep, een coaching gesprek hebt, of dat het een heisessie van de directie betreft. Of je verse appeltaart wilt, een gezonde smoothie tussendoor, een borrel na afloop, of een lunch.

Alles kan. Vraag maar raak. De keuze is reuze, vanaf 2 tot en met 50 personen kan er vergaderd, gecoacht en getraind worden op een prachtige plek in het centrum van Schagen...

lees verder

Pand Raak is de ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een unieke plek om te vergaderen in de kop van Noord-Holland. Op slechts twee minuten loopafstand van treinstation Schagen, met gratis parkeerplekken en gratis (glasvezel) internet.

En? Nog in twijfel of het iets voor jou of jouw bedrijf is? Kom dan gewoon een keer langs. Al is het alleen om het prachtige pand eens van binnen te zien en een kop koffie te drinken. Doe het maar. Eenmaal binnen weet Pand Raak zeker dat je een keertje terugkomt ‘-)

Bijzonder, bijzonder inspirerend, maar wel gewoon. Er moet tenslotte wel gewerkt worden…

Benieuwd naar onze verschillende vergaderruimte en wat er allemaal mogelijk is? Schroom niet en neem contact op. Of beter nog, kom een keer langs. Dan kun je met eigen ogen zien hoe ons toffe pand er van binnen uitziet. We zijn er erg trots op en laten het dus graag aan je zien. Zonder verplichtingen. Integendeel, we drinken gewoon graag een kop koffie met je. Dus wat houdt je tegen?

DE VERGADERRUIMTES @ pand raak

Whatsapp