Pand Raak Schagen

Gepubliceerd:

1

-

9

-

2017

Door:

Marjolein Deutekom

#sheknowshow geeft weer #gratis #trainingen

We gaan op herhaling. Voor iedereen die het gemist heeft. Voor iedereen die weer zin heeft om (op) te starten. Voor iedereen die een goede start wil maken...  #jbwjb 

Vanaf vrijdag 15 september aanstaande geeft #sheknowshow elke vrijdagmiddag tussen 14.00 – 16.00 uur een #gratis #training bij #pandraak in het centrum van Schagen. 


De trainingen : 

- Vrijdag 15 september   – Pimp je Social Media accounts 

- Vrijdag 22 september   – Schrijven is Schrappen

- Vrijdag 29 september   – Presenteren leren

- Vrijdag 6 oktober           – Wat is jouw Personal Brand? 

- Vrijdag 13 oktober         – De volgende stap naar een nieuwe baan

 

Waarom?
We hebben een heerlijke zomer gehad. We zijn uitgerust. Fris en fruitig. Vol energie. Jij toch ook? Bij uitstek hét moment dus om kansen te pakken die voorbij komen. Deze trainingen zijn van die kansen. Kort en krachtig, maar geven net dat zetje om iets nieuws te leren en daarmee direct aan de slag te gaan.

Daarom!
Daarom doe je mee dus. Zodat jij volledig up en running én klaar bent voor de laatste maanden van 2017...

#jbwjb?
Het idee. Voor ons is het delen van onze kennis iets wat we oprecht leuk vinden. Bovendien steken we van elke training die we geven zelf ook altijd iets op. Een soort van win-win zeg maar.

Geldt ook voor de (eventuele) opbrengst. We beloven je namelijk dat 10% van het (eventueel) door jouw betaalde bedrag naar een goed doel gaat. Wij sparen onder andere voor Stichting ‘A Local Swim Schagen’, Vluchtelingenwerk en Hospice Schagen.

Interesse?
Mail ons via info@pand-raak.nl en geef je op. 

En dan?
Een kwartier voor aanvang, meld je je bij Pand Raak aan de Laan in Schagen. Je ontmoet je medecursisten en wordt getrakteerd op een prima kop koffie. Aan het eind van de training bepaal je zelf de waarde van hetgeen jij hebt geleerd. Pinnen mag, maar natuurlijk kunnen we ook een factuur voor je maken. 

Marjolein Deutekom

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief (wees gerust, wij hebben zelf ook een hekel aan spam ;-)).

DANK, voor je interesse in Pand Raak. Vinden we leuk!
Vanaf nu ontvang je met enige regelmaat onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pand Raak. Graag tot snel.

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens?

overig nieuws

Whatsapp