Pand Raak Schagen

Gepubliceerd:

23

-

8

-

2016

Op vakantie naar Pand Raak

Een onderneming starten is hard werken. Maar wij zijn er van overtuigd dat wanneer je onderneemt (of werkt) vanuit je talent, dit helemaal niet erg is. In tegendeel! Voor ons is iedere dag een feestje! Maar eerlijk is eerlijk; ook wij hebben het soms wel gezien samen in ons kantoortje in Alkmaar. Dus wanneer iedereen op vakantie is, gaan wij óók een soort van op vakantie. Namelijk een dagje werken bij Pand Raak.

Wat direct bij binnenkomst opvalt is het karakter van het pand én de warmte die daarmee gepaard gaat. Het nodigt uit om eens ‘lekker te gaan zitten werken’. De stijl waarmee het pand is ingericht is helemaal naar onze smaak! Bij ontvangst blijkt dat de warmte niet alleen in het pand zelf zit, maar juist ook in de mensen in Pand Raak. We zijn vreselijk goed verzorgd, waardoor we absoluut het gevoel hadden een dagje op vakantie te zijn ;-).

Tussen de middag gaan de aanwezige ondernemers met elkaar lunchen. Dit is gezellig, en heel zinvol. Op die manier ontstaat er een collegiale sfeer en onderzoek je elkaars netwerk op een informele manier. Het blijft leuk om te vertellen aan mensen waarom wij Verhelder Talent gestart zijn. We doen eigenlijk precies wat onze naam zegt; wij verhelder talent in individuen, ondernemers, teams en organisaties.

Wanneer je mensen hebt in je omgeving die zijn gaan ondernemen vanuit hun talent, lijkt het allemaal zo eenvoudig en vanzelfsprekend. Maar dat is het allerminst. Veruit de meeste mensen weten onvoldoende wat hun talenten zijn en wat juist hun valkuilen zijn. Wanneer je deze als (startende) ondernemer goed in kaart hebt kan je daar je voordeel mee doen!

Werken vanuit je talent zorgt voor passie en energie, het zorgt ervoor dat je het iedere dag kan opbrengen om aan het werk te gaan, ook al ben je eigen baas. Het zorgt ervoor dat je aanstekelijke bevlogenheid hebt die als vanzelf zorgt voor geïnteresseerde en enthousiaste klanten.

Weten waar je niet zo goed in bent, of wat je vlakuilen zijn, kan ook zeer waardevol zijn. Als (startende) ondernemer is het zaak dat je op die punten mensen om je heen gaat verzamelen die wél over die talenten beschikken. Het geeft dus inzicht in wat je wél en niet moet uitbesteden.

Een werkplek als pand Raak is daar een prachtige aanvulling op. Je ontmoet andere ondernemers die jou kunnen aanvullen of kunnen versterken of waarvoor jij een aanvulling bent. Op die manier is samenwerken en co-creëren een logische stap. Pand Raak, bedankt voor een fijne ‘vakantie-werkplek’ en de Prima koffie. We komen snel een keertje terug!

Joyce van der Poel & Véronique Wanst (Verhelder Talent)

No items found.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief (wees gerust, wij hebben zelf ook een hekel aan spam ;-)).

DANK, voor je interesse in Pand Raak. Vinden we leuk!
Vanaf nu ontvang je met enige regelmaat onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pand Raak. Graag tot snel.

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens?

overig nieuws

Whatsapp