Pand Raak Schagen

Gepubliceerd:

3

-

1

-

2017

Door:

Marjolein Deutekom

Nieuw bij Pand Raak : OpMaat Administraties

Het nieuwe jaar is goed begonnen. Met ingang van 1 januari heeft OpMaat Administraties haar intrek genomen in een van de kantoren op de eerste verdieping van Pand Raak. Het administratiekantoor is een mooie aanvulling binnen de groep van rake huurders. Er is weer een andere tak van sport aan het palet toegevoegd!


OpMaat Administraties

Is administratie niet echt jouw ding? Dan verzorgt OpMaat Administraties je volledige (loon)administratie, zodat jij alle tijd hebt om te doen waar jij goed in bent: ondernemen.

De ene administratie is de andere niet. Geen enkele onderneming is hetzelfde. OpMaat Administraties kent geen standaard aanpak. Met ruim 40 jaar ervaring in het boekhoudvak verzorgt OpMaat Administratie de (loon)administratie, jaarrekening, belastingaangifte en geeft advies waar en wanneer nodig. Hoe ze dat doen? Met een nuchtere, Noord-Hollandse aanpak. ‘Niet lullen, maar poetsen‘ noemen ze dat ook wel. Of, met andere woorden, gewoonweg ‘op maat‘.

Marjolein Deutekom

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief (wees gerust, wij hebben zelf ook een hekel aan spam ;-)).

DANK, voor je interesse in Pand Raak. Vinden we leuk!
Vanaf nu ontvang je met enige regelmaat onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pand Raak. Graag tot snel.

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens?

overig nieuws

Whatsapp