Pand Raak Schagen

de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons een mail!

vragen over

Vergaderen

Kan ik ook ´s avonds vergaderen?

In de avond vergaderen behoort uiteraard tot demogelijkheden. Onze standaard openingstijden zijn de werkdagen van 8.00 uur tot18.00 uur, op aanvraag gaan we ook in de avond of het weekend open. Zonderextra kosten. Met eventueel extra service van een borrel of diner.‍

Zijn de vergaderruimten voorzien van audiovisuele middelen?

Elke vergaderruimte van Pand Raak is voorzien van een scherm, beamer en geluid. Plus een flip-over (al is hier uiteraard niets ´audiovisueels´ aan,maar dit ter info ,))

Kan ik mijn auto parkeren bij Pand Raak?

Parkeren bij Pand Raak is gratis. Op ons eigen terrein hebben we een aantal plekken. Daarnaast is achter het pand een ruime parkeerplaats, maar ook aan de overkant van de straat. En vergeet de parkeerplekken bij het station niet op slechts 2 minuten loopafstand.

vragen over

Flexen

Hoe ziet mijn werkplek er uit?

Elke werkplek bestaat uit een bureau, een stoel en stopcontact. Meer heb je niet nodig, toch?

Wat als ik een vertrouwelijk telefoongesprek moet voeren?

In alle rust een telefoontje plegen kan in de speciale 'stilteruimte'. Speciaal voor alle flexwerkers die niet willen storen of gestoord willen worden.

Krijg ik als flexer korting wanneer ik een vergaderruimte huur?

Of je nu een flexplek of kantoorruimte huurt, alle huurders van Pand Raak krijgen 10% korting op het huren van een vergaderruimte.

Kan ik als flexer zelf ook trainingen geven?

Zeker. Dat stimuleren we maar al te graag. Je kunt een besloten training of lezing geven voor je rake collega´s, maar ook een open training of lezing voor iedereen die geïnteresseerd is. Samen nemen we de mogelijkheden door en pakken we de organisatie en promotie op.

vragen over

Kantoorruimte

Wat zijn de voorwaarden als ik een kantoorruimte wil huren?

Huur je een eigen privékantoor, dan heb je 24/7 toegang tot jouw eigen ruimte. We tekenen een contract voor minimaal 1 jaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Kan ik ook voor één of twee dagen een eigen kantoorruimte huren?

Dat kan. De spreekkamers van Pand Raak zijn ook voor één dag (of meerdere dagen) in de week te huren. Net als bij een vaste kantoorruimte geldt ook hier dat we een contract van minimaal 1 jaar tekenen met een opzegtermijn van 1 maand. Een strippenkaart kan ook, hiermee kun je ook een ruimte voor halve dagen huren.

vragen over

printen

Kan ik printen bij Pand Raak?

Printen kan en mag bij Pand Raak. Dat geldt voor alle huurders. Pand Raak hanteert hierbij het principe van 'fair use'. Onnodig bomen verspillen, houden we niet van.

vragen over

Catering

vragen over

Bereikbaarheid

vragen over

WIFI

Heeft Pand Raak WiFi?

Pand-Raak beschikt over een razendsnelle glasvezellijn. Daarbij is er in het gehele pand gratis WiFi beschikbaar. En is er een beveiligde lijn aanwezig. Het gebruik van onze Wifi is altijd gratis.

vragen over

Post

Kan ik Pand Raak opgeven als mijn postadres?

Geen eigen postadres? Huurders van Pand Raak kunnen hun post met een gerust hart naar Laan 21, 1741 EA in Schagen laten sturen. Pakketjes zijn ook welkom (ook privé). Wij zijn er tenslotte toch overdag. De enige vergoeding die we hiervoor vragen is een vrijwillige bijdrage in onze ´goede-doelen-pot´.

vragen over

Communicatie en publiciteit

Kan Pand Raak ook iets betekenen voor de promotie van mijn bedrijf?

Met elkaar, met de omgeving of met de regio. Pand Raakcommuniceert voor en namens haar huurders. Alle huurders en hun bedrijvenkrijgen een eigen plek op de website. Desgevraagd delen we Social Mediaberichten van onze huurders en bieden we een helpende hand.

Whatsapp