Whatsapp
Pand Raak Schagen

Op zoek naar een vergaderlocatie aan de kust?

Aan de kust

Op zoek naar een gewoon goede vergaderlocatie aan de Noord-Hollandse kust?

Op zoek naar een gewoon goede vergaderlocatie aan de Noord-Hollandse kust? Of een spreekkamer op uren dat het jou uitkomt? Gevonden!

Pand Raak in het centrum van de kuststad Schagen verhuurt vergaderruimten in alle soorten en maten met alle faciliteiten die noodzakelijk zijn voor dé perfecte meeting. Of dat nu is voor een brainstorm in klein comité, of het maandelijkse overleg met de hele afdeling. Of je een training wilt geven, wilt vergaderen met je projectgroep, een coaching gesprek hebt, of dat het een heisessie van de directie betreft. Of je verse appeltaart wilt, een gezonde smoothie tussendoor, een borrel na afloop, of een lunch. Alles kan.Vraag maar raak. De keuze is reuze, vanaf 2 tot en met 50 personen kan er vergaderd worden op een prachtige plek in het hartje Schagen...

Pand Raak is de ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een unieke plek om te vergaderen nabij de kust van Noord-Holland. Op slechts twee minuten loopafstand van treinstation Schagen, met gratis parkeerplekken en gratis (glasvezel) internet.

En? Nog in twijfel of het iets voor jou of jouw bedrijf is?Kom dan gewoon een keer langs. Al is het alleen om het prachtige pand eens vanbinnen te zien en een kop koffie te drinken. Doe het maar. Eenmaal binnen weet Pand Raak zeker dat je een keertje terugkomt ‘-)

Bijzonder, bijzonder inspirerend, maar wel gewoon. Er moet tenslotte wel gewerkt worden…

Benieuwd naar onze verschillende vergaderruimte en wat er allemaal mogelijk is? Schroom niet en neem contact op. Of beter nog, kom een keer langs in Schagen. Dan kun je met eigen ogen zien hoe ons toffe pand er vanbinnen uitziet. We zijn er erg trots op en laten het dus graag aan je zien.Zonder verplichtingen. Integendeel, we drinken gewoon graag een kop koffie met je. Dus wat houdt je tegen?

Whatsapp