Pand Raak Schagen

Gepubliceerd:

10

-

8

-

2020

Door:

Marjolein Deutekom

Veilig vergaderen op anderhalve meter afstand

Het is soms schuiven. Het is passen en meten. Maar er mag en kan gewoon vergaderd worden bij Pand Raak. Op anderhalve meter afstand. Uiteraard.Want veiligheid staat voorop. Maar we willen natuurlijk wel onze fijne, rake sfeer behouden...

Een anderhalve meter face-to-face vergadering? Het kan, in onze verschillende vergaderruimtes. Net als sollicitatie-, of bijvoorbeeld coachingsgesprekken. Maar ook kleinschalige trainingen of wat dacht je van die broodnodige heisessie?

Maar stel je geeft online trainingen en je wilt een mooie en vooral professionele achtergrond in plaats van je nog niet opgeruimde keuken? Of je hebt een online vergadering en deze wil je kunnen bijwonen zonder ongewenste achtergrondgeluiden van je huisgenoten voeren? #hetkanallemaal

Zo hebben we maar liefst vier in- en/of uitgangen en zijn we ongelooflijk blij met het feit dat elke vergaderruimte een eigen keuken en kapstok had en dus heeft.

DE HYGIENE MAATREGELEN

Dan onze hygiëne maatregelen. Deze gelden voor alle bezoekers van Pand Raak. Of je er nu werkt, of op afspraak komt.

Bij binnenkomst vragen we je desinfecterende handgel te gebruiken die bij de ingang staat. Deze gel is tevens in iedere vergaderruimte te vinden. Op de toiletten zijn onze katoenen handdoeken vervangen door papieren wegwerpdoekjes.

Een mondkapje zetten we op bij binnenkomst, bij het halen van koffie en lunchen bij toiletbezoek. Kortom bij beweging door het pand. Het mondkapje kan af wanneer we zitten in de vergaderruimte, of op onze flexplek. 

Een paar keer per dag maken we schoon en reinigen we de toiletten, deurklinken en trapleuningen. Uiteraard wordt elke vergaderruimte na gebruik volledig gedesinfecteerd, opgeruimd en aangevuld. Maar dat is niet anders dan anders.

Net als alle overige service overigens. Er is nog altijd prima koffie, thee, snoep en koek. En op aanvraag verzorgen we de lunch.

MEER WETEN? CHECK ONZE VERGADERRUIMTES!
GELIJK EEN RUIMTE BOEKEN? MAIL ONS!

Marjolein Deutekom

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief (wees gerust, wij hebben zelf ook een hekel aan spam ;-)).

DANK, voor je interesse in Pand Raak. Vinden we leuk!
Vanaf nu ontvang je met enige regelmaat onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pand Raak. Graag tot snel.

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens?

overig nieuws

Whatsapp