Pand Raak Schagen

Gepubliceerd:

2

-

4

-

2018

Wat is er mooier dan kinderen iets leren, terwijl zij anderen helpen?

De organisatie Day for Change zet zich in voor een rechtvaardig economisch systeem. Goed voor mens, dier en de planeet. Met de Day for Change Actie ondernemen leerlingen van het Regiuscollege in Schagen met behulp van een microkrediet, beschikbaar gesteld door de Rabobank. Hun winst komt ten goede aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Leren en helpen!

Thijme Arends, Ryan Meuwese & Pepijn de Graaf zijn de jonge helden die zelf een onderneming ‘Game4Change’ zijn gestart met behulp van school en de Rabobank. Hun ondernemingsplan, een gamedag voor fanatieke gameliefhebbers,  hebben zij moeten presenteren aan een jury. Aan de hand van het plan en de presentatie kregen de mannen een startkrediet van de Rabobank waarmee zij hun onderneming konden starten.

 Hoe stoer is het dan wanneer je bij Pand Raak binnenstapt en vraagt om hun medewerking? “Wij waren direct geraakt. De bravoure en het plan waarmee de mannen binnenkwamen maakte dat we eigenlijk geen nee meer konden zeggen.” Aldus Lonneke Deutekom van Pand Raak. 

 

Zaterdag 7 april staan de deuren van Pand Raak vanaf 11.00 uur wijd open om jonge gamers te ontvangen. Thijme, Ryan & Pepijn van “Game4Change” bieden twee mooie games, met leuke prijzen natuurlijk!

 

De winst die zij maken met hun onderneming komt ten goede aan www.dayforchange.nl. Zij gebruiken dit om in 3e wereldlanden microkredieten te verschaffen.

 

Meedoen?  Stuur dan een mail naar heren; g4caanmeldingen@gmail.com

Kosten voor deze dag zijn € 7,50

No items found.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief (wees gerust, wij hebben zelf ook een hekel aan spam ;-)).

DANK, voor je interesse in Pand Raak. Vinden we leuk!
Vanaf nu ontvang je met enige regelmaat onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pand Raak. Graag tot snel.

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens?

overig nieuws

Whatsapp