Pand Raak Schagen

Gepubliceerd:

15

-

6

-

2018

Door:

Lonneke Deutekom

Rake Draken

Heb jij een goed idee? Een heel erg goed idee?
Een idee dat je in de markt wil gaan zetten?
Maar je mist een netwerk, ervaring en/of (start)kapitaal?


Dan hebben wij iets voor jou...
Pitch jouw idee aan onze ‘Rake Draken’ en maak kans op een startkapitaal van € 3.500,-.


Wat wij namelijk voor je hebben is een platform van succesvolle ondernemers en organisaties. Een groep ervaringsdeskundigen die jouw pitch gaan beoordelen, je input geven en met je meedenken. Vinden zij jouw idee het beste? Dan krijg je naast de titel ‘Beste Rake Start Up 2018’ een startkapitaal van € 3.500,- om jouw idee in praktijk te brengen.


Meedoen?
Stuur je gegevens en een beknopte beschrijving van jouw idee naar info@pand-raak.nl. Wij sturen jou de spelregels en een uitnodiging om op maandag 12 november 2018 de finale van de Rake Draken bij te wonen.


Binnenkort publiceren wij de deelnemende ondernemers en organisaties. Een fantastische lijst met doeners, denkers, gevestigde namen, nationale en
internationale ondernemers. Houd de socials en website van Pand Raak dus in de gaten. 


*Waarom ‘Rake Draken’? Sinds de opening van Pand Raak kloppen zo nu en dan beginnende ondernemers bij ons aan om te sparren, gebruik te maken van ons netwerk en ideeën op te doen. Wij waren zelf ook ooit een Rake Draak. Mede dankzij succesvolle ondernemers uit ons netwerk maakten wij onze droom waar. Het resulteerde zelfs in de NHN Young Company Watchlist award die wij slechts een half jaar na opening wonnen! Wij dragen nu op onze beurt graag een steentje bij. Daarom ‘Rake Draken’.

Lonneke Deutekom

Marjolein Deutekom

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief (wees gerust, wij hebben zelf ook een hekel aan spam ;-)).

DANK, voor je interesse in Pand Raak. Vinden we leuk!
Vanaf nu ontvang je met enige regelmaat onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pand Raak. Graag tot snel.

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens?

overig nieuws

Whatsapp