Pand Raak Schagen

OP EEN DAG...

…denk je na over wie je bent, waar je staat en wat je wilt. Net als iedereen wil je doen wat je leuk vindt, doen waar je goed in bent, dingen doen waar je blij van wordt. Je wilt raken en geraakt worden. Toch?

Vijf jaar geleden besloten wij zussen onze krachten te bundelen binnen ons communicatiebureau She Knows How. Ruim 25 jaar ervaring in de evenementenbranche plus ruim 15 jaar ervaring met communicatieadvies. Het leek een perfecte match en het bleek het ook te zijn.

Echter, zoals een ondernemer betaamt, wilden we verder. We wilden laten zien wat we nog meer in huis hebben, laten zien wat we nog meer kunnen. Een volgende stap in het ondernemerschap was het resultaat. En die stap heette Pand Raak in Schagen.

Met een knipoog naar boven, met onze vader in gedachte die in 1980 overleed. Hij was een Schager ondernemer puur sang. Met zijn eigen FIAT-garage en Bowlingbaan in Schagen, deed ook hij waar hij goed in was en waar hij blij van werd.

Op zoek naar een geschikte locatie om onze ideeën in praktijk te brengen kwam Laan 21 op ons pad. Het oude postkantoor van de stad. De plek waar onze moeder heeft gewerkt. De plek waar zij voor het eerst onze vader tegen kwam. Zij raakten elkaar. Wij hopen met onze ideeën in ons pand ook mensen raken.

Wees welkom.
Lonneke en Marjolein

Lonneke en Marjolein Deutekom van Pand Raak uit Schagen
Marjolein & Lonneke Deutekom
Lonneke Deutekom
lonneke@pand-raak.nl
Mobiel:06 2708 4711
LinkedIn


Marjolein Deutekom
marjolein@pand-raak.nl
Mobiel: 06 293 169 97
LinkedIn

Kantoorruimte te huur in Schagen
Vergaderen in Schagen
De Flexwerkplekken in Pand Raak
Balie Pand Raak
Flexwerken in Schagen
Flexwerken Schagen
Flexwerkplek Schagen
Flexwerkplekken Pand Raak Schaggen
Koffie en Lunchruimte Pand Raak Schagen
Whatsapp