Pand Raak Schagen

Gepubliceerd:

14

-

10

-

2020

Door:

Marjolein Deutekom

Op anderhalve meter flexen.

Wij kunnen ons maar al te goed voorstellen dat je het thuis soms best een beetje zat bent…

Flexwerken op anderhalve meter is prima mogelijk bij Pand Raak. Zo hebben we op alle tafels plexiglas staan en is onze telefooncel, waar je je even kunt terugtrekken om te bellen, nog altijd in gebruik. Ook lunchen wij nog altijd samen. We dekken geen tafel, maar maken een buffet. Je bammetje eet je vervolgens op bij je werkplek. Alleen en toch samen. Gewoon omdat het kan. Zelfs op afstand.

Bij koorts, een kuch of een hoest nemen we een snipperdag (of meer) en blijven we thuis.

Voor de veiligheid en logistiek vragen we je jouw komst van tevoren aan te kondigen. Mail of bel ons dus eerst even om te checken of er plek is, voordat je op de fiets springt! info@pand-raak.nl 0224 – 745 400.

 

‍DE HYGIENE MAATREGELEN
Dan onze hygiëne maatregelen. Deze gelden voor alle bezoekers van Pand Raak. Of je er nu werkt, of op afspraak komt.

Bij binnenkomst vragen we je desinfecterende handgel te gebruiken die bij binnenkomst staat. Deze gel is tevens in iedere vergaderruimte te vinden. Op de toiletten zijn onze katoenen handdoeken vervangen door papieren wegwerpdoekjes.

Een mondkapje zetten we op bij binnenkomst, bij het halen van koffie en lunchen bij toiletbezoek. Kortom bij beweging door het pand. Het mondkapje kan af wanneer we zitten in de vergaderruimte, of op onze flexplek. 

Een paar keer per dag maken we schoon en reinigen we de toiletten, deurklinken en trapleuningen. Uiteraard wordt elke vergaderruimte na gebruik volledig gedesinfecteerd, opgeruimd en aangevuld. Maar dat is niet anders dan anders.

Net als alle overige service overigens. Er is nog altijd prima koffie, thee, snoep en koek. En op aanvraag verzorgen we de lunch.

MEER WETEN? DE EERSTE KEER FLEXEN IS ALTIJD GRATIS.
WAAR WACHT JE DUS NOG OP. BOEK DIE PLEK!

Marjolein Deutekom

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief (wees gerust, wij hebben zelf ook een hekel aan spam ;-)).

DANK, voor je interesse in Pand Raak. Vinden we leuk!
Vanaf nu ontvang je met enige regelmaat onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pand Raak. Graag tot snel.

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens?

overig nieuws

Whatsapp