Pand Raak Schagen

Gepubliceerd:

21

-

1

-

2021

Pand Raak Anti Kraak

Dit zijn wij, de zusjes Deutekom. Op de kiek gezet voor de oude Deen supermarkt in Schagen. Een pand dat al ruim een jaar leeg stond. Stond. Want wij hebben het gekraakt…

Waarom we dat hebben gedaan? Omdat ook wij manieren zoeken om als ondernemers het hoofd boven water te houden in deze tijden van 1.5m.

Samenkomen op die 1.5m is in ons Pand Raak voor meer dan 6 vergaderaars even niet mogelijk. Echter, de behoefte om bij elkaar te komen is er nog wel, merken wij.

Daarom hebben wij deze supermarkt van 900m2 ‘gekraakt’. Eigenlijk anti-kraak, met dank aan de vastgoedeigenaar, maar dat kraken klinkt wat rebelser ‘-)

Hier kunnen we veilig en geheel ‘corona proof’ op 1.5m een ruimte aanbieden waar men kan vergaderen of bijvoorbeeld een training kan geven.

We zijn ongelooflijk blij en trots op ons kraakpand. Het liefste zouden we dit van de daken schreeuwen. Alleen voelt dat gek. Het schuurt. De oproep is immers nog steeds
om vooral thuis te blijven.

Toch is er soms de noodzaak om zakelijk elkaar juist wel even te zien, even het uurwerk gelijk zetten, het werk bespreken om dan weer op de thuiswerkplek door te gaan.

Daarom gaan wij ook door. Het kan. Het mag. Dus we doen het. Veilig. 100%. Op meer dan 1.5m.
Volledig #coronaproof.
Interesse? Mail me dan; info@pand-raak.nl

No items found.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief (wees gerust, wij hebben zelf ook een hekel aan spam ;-)).

DANK, voor je interesse in Pand Raak. Vinden we leuk!
Vanaf nu ontvang je met enige regelmaat onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pand Raak. Graag tot snel.

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens?

overig nieuws

Whatsapp