Pand Raak Schagen

TIJD VOOR EEN EIGEN KANTOORRUIMTE IN SCHAGEN?

Ben je jouw kantoor aan huis of je flexplek ontgroeid? Of ga je samen een bedrijf starten en heb je een eigen kantoorruimte nodig? Eentje waar je fijn kunt werken en waar voldoende ruimte is om klanten te kunnen ontvangen? Eentje een professionele uitstraling en een receptie die jouw gasten ontvangt? En dan ook nog het liefst op een prachtige en inspirerende locatie in het centrum van Schagen?

Pand Raak een dynamisch verzamelgebouw met diverse kantoorruimten

Dat lijken veel wensen maar gelukkig staat daar Pand Raak. Een voormalig postkantoor dat sinds 2016 omgetoverd is tot een dynamisch verzamelgebouw met diverse kantoorruimten voor mensen met ambitie.

lees verder

Kruisbestuiving en een overvloed aan kennis vanuit diverse branches. Het is allemaal aanwezig in Pand Raak. Je kunt het opzoeken, maar dat hoeft niet. Je hebt tenslotte een eigen plek waar je 24/7 terecht kunt.

Op slechts twee minuten loopafstand van het station, met gratis parkeerplekken en een gratis (glasvezel) en dus ijzersterke internetverbinding.

EEN KANTOORRUIMTE HUREN BIJ PAND RAAK?

Wat wil je nog meer? Laat het ons weten. Beter nog kom een keer langs. Dan kun je met eigen ogen zien welke kantoorruimten nog beschikbaar zijn en hoe ons toffe pand er van binnen uitziet. We zijn er erg trots op en laten het dus graag aan je zien. Zonder verplichtingen. Integendeel, we drinken gewoon graag een kop koffie met je. Dus wat houdt je tegen? Neem contact met ons op!

Beschikbare kantoorruimtes bij pand raak