Pand Raak Schagen

Gepubliceerd:

28

-

2

-

2017

Doe Het Niet Zelf bij Pand Raak

Iedereen is wel ergens goed in, maar niemand kan alles. Dat hoeft ook niet. Gelukkig. Anderen helpen je graag en het is fijn om iets voor een ander te kunnen betekenen. Toch?


Met dit in gedachte zijn ‘Doe Het Niet Zelf- bijeenkomsten’ in het leven geroepen die inmiddels door het hele land worden georganiseerd. Volgende week maandag staat de tweede ‘Doe Het Niet Zelf – bijeenkomst’ bij Pand Raak in Schagen op de agenda.


De avond start om 17.30 uur en we sluiten de avond om 21.30 uur af. Wat we gaan doen? Onze talenten delen. Samen krijgen we namelijk de mooiste dingen voor elkaar. Dat spaart tijd en geld. Onhaalbaar? Utopisch? Zweverig? Nee. Met een uitroepteken ;)


Concreet met een hoofdletter
We gaan namelijk heel concreet aan de slag. We gaan elkaar helpen met concrete vragen die ter plekke aangepakt worden. Gratis. Jij doet iets voor iemand en een ander helpt jou. Een grafisch ontwerper maakt bijvoorbeeld een logo voor een tekstschrijver. De tekstschrijver helpt een fotograaf zijn online tekst te structureren. De fotograaf maakt een profielfoto voor de grafisch ontwerper.


Geef je op!
‘Doe Het Niet Zelf’ maakt ruilen van vaardigheden mogelijk. Handelen met geld is niet aan de orde; er wordt genetwerkt door iets voor elkaar te doen. Het is een broedplaats van ideeën en nieuws contacten. Ben jij een maker, ondernemer, heb je kennis of een talent? Dan ben je van harte welkom. Meld je aan door een mail te sturen naar info@pand-raak.nl. Meer informatie? www.doehetnietzelf.org

No items found.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief (wees gerust, wij hebben zelf ook een hekel aan spam ;-)).

DANK, voor je interesse in Pand Raak. Vinden we leuk!
Vanaf nu ontvang je met enige regelmaat onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pand Raak. Graag tot snel.

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens?

overig nieuws

Whatsapp