Pand Raak Schagen

Gepubliceerd:

2

-

9

-

2016

Door:

Marjolein Deutekom

Diëtisten Met Smaak verhuizen naar Pand Raak!

Na twee mooie jaren in boerderij de Traphoeve zetten diëtisten Met Smaak hun praktijk voort in hartje Schagen. “Pand Raak biedt veel mogelijkheden voor ons als diëtisten. Het is een stijlvol historisch pand. De frisse stoere uitstraling past bij onze praktijk en werkwijze,” aldus Masja en Marjolijn die samen Diëtisten Met Smaak vormen.

“Naast onze eigen praktijkruimte op de eerste verdieping, gaan we in de centrale keuken kookworkshops geven rond de diverse voedingsthema’s,” gaan de dames enthousiast verder. “Daarnaast biedt Pand Raak de mogelijkheid om in de grotere vergaderruimtes met enige regelmaat voorlichtingsbijeenkomsten te geven. Kortom: we zitten boordevol ideeën en kunnen niet wachten totdat we onze intrek hebben genomen!”


Welkom

Pand Raak verheugd zich op de komst van de dames. “Diëtisten Met Smaak is een geweldige aanvulling voor Pand Raak. Hun no nonsens aanpak past bij ons,” vertelt Lonneke Deutekom die samen met haar zus Marjolein eigenaar is van het voormalige postkantoor aan de Laan. “Bovendien hanteren wij een diversiteitsbeleid waar de dames perfect inpassen. We verhuren graag onze ruimtes aan verschillende partijen uit diverse branches. Dit om overlap te voorkomen en kruisbestuiving te generen.”

Alle vier de dames zijn het eens: ‘Diëtisten Met Smaak bij Pand Raak’, het heeft zo moeten zijn…!


Kijk voor meer informatie op www.dietistenmetsmaak.nl.

Marjolein Deutekom

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief (wees gerust, wij hebben zelf ook een hekel aan spam ;-)).

DANK, voor je interesse in Pand Raak. Vinden we leuk!
Vanaf nu ontvang je met enige regelmaat onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pand Raak. Graag tot snel.

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens?

overig nieuws

Whatsapp