Pand Raak Schagen

Gepubliceerd:

14

-

10

-

2016

Door:

Marjolein Deutekom

100% RAAK : finalist van de NHN Business Awards!

Net gestart en nu al kans op een NHN Business Award. Pand Raak uit Schagen is één van de drie finalisten die de ‘NHN Young Company Watchlist’ award 2016 in de wacht kan slepen. Tijdens de finale op donderdag 24 november in de Cultuurkoepel in Heiloo maakt de jury haar definitieve keuze bekend.

"Deze finaleplek is een groot compliment van de deskundige jury,”  zegt medeoprichter van Pand Raak Lonneke Deutekom. Zus en compagnon Marjolein vult aan; “Ondernemen gaat niet over één nacht ijs. Het bevestigt ons dat we op de goede weg zijn en is een extra motivatie om op die goede weg te blijven!”

De NHN Business Awards is een jaarlijkse zoektocht naar succesvolle ondernemers in Noord-Holland Noord met als doel ondernemers inspiratie te geven en zo de economie in de regio te stimuleren. Met gepaste trots meldde Pand Raak vorige maand één van de twaalf genomineerden te zijn. Die nominatie is nu omgezet in een finale plek. 

Publiekslieveling
Naast de keuze van de jury, mag ook het publiek haar favoriet kiezen. Stemmen kan nog tot 22 november aanstaande… STEM OP PAND RAAK

Marjolein Deutekom

Lonneke Deutekom

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief (wees gerust, wij hebben zelf ook een hekel aan spam ;-)).

DANK, voor je interesse in Pand Raak. Vinden we leuk!
Vanaf nu ontvang je met enige regelmaat onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pand Raak. Graag tot snel.

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens?

overig nieuws

Whatsapp