Pand Raak Schagen

Gepubliceerd:

7

-

4

-

2017

Door:

Lonneke Deutekom

Bond bezoekt Raak

Op vrijdag 7 april bracht gedeputeerde Jaap Bond een werkbezoek aan Pand Raak. Door het winnen van de NHN Business Award in november van vorig jaar, is het verzamelgebouw met werkplekken voor mensen met ambitie niet onopgemerkt gebleken in het provinciehuis van Noord-Holland in Haarlem.

De gedeputeerde schoof, samen met wethouder Jelle Beemsterboer, aan de lunchtafel aan op Laan 21. Ze maakten niet alleen kennis met het rake concept, maar ook met de verschillende ondernemers die er hun vaste of flexibele werkplek hebben.

De gedeputeerde luisterde aandachtig naar het verhaal van Marjolein en Lonneke Deutekom van Pand Raak en de achtergronden van de verschillende huurders. “Ondernemers met lef,“ noemde Bond de eigenaressen van Pand Raak. “Om in tijden van crisis toch een nieuw bedrijf te starten, daar is een portie durf voor nodig. Maar dat loont, blijkt nu een jaar later.“

Mooie woorden waar Pand Raak dan ook trots op is. We zijn geraakt!

Lonneke Deutekom

Marjolein Deutekom

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief (wees gerust, wij hebben zelf ook een hekel aan spam ;-)).

DANK, voor je interesse in Pand Raak. Vinden we leuk!
Vanaf nu ontvang je met enige regelmaat onze nieuwsbrief en ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van Pand Raak. Graag tot snel.

Oops! Er ging iets mis bij het invullen van het formulier. Probeer het nog eens?

overig nieuws

Whatsapp