Pand Raak Schagen

Slim Fit

Diëtist en Lifestyle coach

Bij Slim Fit diëtist en lifestyle coach kun je terecht met alle vragen op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl.

De diëtisten van Slim Fit diëtist en lifestyle coach bieden persoonlijke, betrokken en professioneel begeleiding op het gebied van voeding, gezondheid en leefstijl. Het team van diëtisten is medisch opgeleid en bieden begeleiding op een breed scala aan hulpvragen. Denk aan afvallen, het verlagen van je bloedsuiker bij diabetes, het verminderen van je maag- darmklachten maar ook bij specifieke ziektebeelden zoals ongewenst gewichtsverlies, COPD, hart- en vaatziekten, oncologie en Parkinson.

Slim Fit diëtist en lifestyle coach werkt niet met standaard adviezen of strenge diëten, maar met persoonlijke begeleiding en advies dat wordt afgestemd op uw wensen en gewoonten.

De diëtisten draaien onder andere spreekuur in Den Helder, Schagen, Breezand en op Texel.

Ook biedt Slim Fit diëtist en lifestyle coach het afslankprogramma Aqua Slim Fit aan in Den Helder en Hollands Kroon. Een leuke en enthousiaste manier van afslanken in combinatie met zwemmen.

Heeft u vragen over voeding of zou u graag op een professionele manier hier mee aan de slag willen? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend meer informatie!

LEES MEERLEES MINDER

Team

No items found.

Contactgegevens

Whatsapp