Pand Raak Schagen

Marcel Rob Fotografie

Freelance fotograaf Schagen

Marcel Rob Fotografie: Snel, deskundig, professioneel en jaloersmakend mooi. Studiower, Reportages, Portretten, Webfotografie, Pers, Profielfoto’s, ...

Marcel Rob (1958) volgde de fotovakschool in Apeldoorn en werkt sinds 1986 als zelfstandig fotograaf. Hij is al dertig jaar verbonden aan het Noordhollands Dagblad, waar hij nog dagelijks de meest uiteenlopende persfotografie verzorgt. Daarnaast is Marcel Rob Fotografie het adres voor bedrijven, scholen, gemeentes en zorginstellingen. Ook particulieren weten Marcel al jaren te vinden, te denken valt aan familieportretten, bruidsfotografie, zwangeren en baby’s.

Door zijn journalistieke ervaring is Marcel gewend om snel en efficiënt te werken, met altijd de perfecte foto als resultaat. Snel gemaakt en snel geleverd.In de loop der jaren specialiseerde Marcel zich op het gebied van sfeerimpressies, onderwijs en portretfotografie. Hij werkt op locatie en vanuit een studio.

Marcel woont in het landelijk gelegen Oostwoud en opende in 2017 een studio in de binnenstad van Medemblik, waar hij zich vooral richt op portretten, profielfoto’s en productfotografie (webshops, stockfoto’s, drukwerk).

Marcel fotografeert eerlijk en puur. Je krijgt wat je ziet. Fotograferen betekent ‘schrijven met licht’ en door creatief met het licht om te gaan komt Marcel op die manier tot het beste resultaat.

Nabewerken doet hij op bijna dezelfde traditionele wijze zoals het vroeger in de ‘donkere kamer’ werd gedaan, met  kleine aanpassingen qua uitsnede, contrast, kleurcorrecties en d.m.v ‘doordrukken en tegenhouden’. Niet meer, niet minder.

LEES MEERLEES MINDER

Team

No items found.

Contactgegevens

Marcel Rob Fotografie

Oosteinde 24

1678 HS

Oostwoud

0229-277990 | 06-53781912

bezoek onze websitestuur een email
Whatsapp