Pand Raak Schagen

Leessst

Schrijven, uitgeven en trainen

Leessst is een uitgeverij en tekst- en trainingsbureau voor ondernemers, trainers, coaches, experts en communicatiemedewerkers.

Uitgeven

Wil je jouw idee of expertise delen door een boek uit te geven of inzetten als marketingtool, laat je dan adviseren door Leessst. Door korte, snelle lijnen met onder andere redacteuren, vormgevers en drukkerijen kan Leessst jou begeleiden van idee tot boekhandel. Ook voor kleinere uitgaven zoals een verhalenbundel of een bundeling van columns of gedichten ben je bij Leessst van harte welkom.

Schrijven

Susanna Florie is schrijfster, trainer en uitgever bij Leessst. Ze schrijft website teksten, blogpagina’s, referenties, persberichten, content voor sociale media en promotieteksten voor verschillende bedrijven. Ook schrijft ze als ghostwriter mee aan verschillende boeken. Door middel van een (telefonisch) interview vertelt ze het verhaal van jouw onderneming of geslaagde transactie (storytelling).

Trainen

Susanna ontwikkelt online schrijftrainingen en traint ondernemers en communicatiemedewerkers binnen bedrijven. Ze helpt ze met het vergroten van de zichtbaarheid en met online- en offlinecommunicatie.

Susanna geeft trainingen blogs en website teksten schrijven en samen met redacteur Eveline geeft ze de masterclass Ben jij expert? Schrijf een boek!

Ook voor de cursus thrillerschrijven en de cursus schrijven en illustreren ben je bij Leessst van harte welkom.

LEES MEERLEES MINDER

Team

Susanna Florie

Susanna Florie

Susanna begeleidt jou van idee tot aan de boekhandel, ze schrijft zelf mee aan verschillende uitgaven en geeft creatieve en zakelijke schrijftrainingen.

info@daohe.nl06 16606181

Contactgegevens

Leessst

Westerpark 108

1742 BX

Schagen

Whatsapp