Pand Raak Schagen

H&S Adviesgroep

fullservice HR dienstverlener in de kop van Noord-Holland

H&S Adviesgroep gelooft dat talent het verschil maakt in een krachtige regionale economie en daarom versterken, verbinden en inspireren wij talent.

Wij geloven dat uw mensen de kracht van uw organisatie bepalen. Daarom versterken wij onze klanten door medewerkers, teams en organisatie beter te laten functioneren. Hierbij gaan wij voor duurzame oplossingen en relaties. Wij zetten ons in om verbindingen te leggen door ons netwerk, kennis en ervaringen te delen. Daarbij investeren wij in netwerken in Noordwest-Holland en hebben een actieve bijdrage binnen het werkveld van HR en op de arbeidsmarkt.

H&S Adviesgroep is dé professionele partner voor het resultaatgericht oplossen van uw HRM-vraagstukken. Wij onderscheiden ons door een hoge mate van betrokkenheid bij onze opdrachtgevers en kandidaten en zijn gericht op het leveren van kwaliteit. Dit doen wij op het gebied van:

Evenementen
H&S Adviesgroep organiseert regelmatig workshops, trainingen en kennisbijeenkomsten. Klik voor een volledig overzicht op onze Evenementenkalender.

LEES MEERLEES MINDER

Team

No items found.

Contactgegevens

H&S Adviesgroep

Arcadialaan 28b

1813 KN

Alkmaar

Whatsapp