Pand Raak Schagen

Fit4lady Schagen

Effectiefste sportschool voor vrouwen in Schagen: Fit4lady

Fit worden, zijn en blijven en dat in een zo kort mogelijke tijd. Wie wil dat nu niet? Wij vrouwen zeker. Dat het kan bewijst Fit4lady Schagen!

Op een ontspannen en eenvoudige manier werk je samen met de ervaren trainsters aan een fit lijf en een fitte geest. Hoe? Door elke week twee keer een half uur te sporten bij ons aan de Zijperweg. Makkelijker kunnen we het je niet maken!

Jij bepaalt
Elke sessie doorloop je in een half uur tijd een parcours van fitnessapparaten voor je (spier)kracht, afgewisseld met een conditietraining op steps. In 30 minuten train je alle belangrijke spiergroepen en verbeter je jouw conditie, gegarandeerd.

Bij Fit4lady geef je op eenvoudige en bewezen effectieve wijze je hele lichaam een intensieve workout. Trainen doe je in je eigen tempo en op je eigen niveau. De apparaten passen zich vanzelf aan, aan jouw tempo en jouw kracht. Je kunt aanschuiven wanneer je maar wilt en trainen zo vaak je maar wilt.Bovendien sport je niet alleen. Onze trainsters zijn altijd aanwezig om je te helpen, uitleg te geven en je net dat beetje extra te motiveren om jezelf te overstijgen. Daarnaast train je in groepsverband en staat na afloop de koffie klaar.

Jij bent aan zet
Maak snel een afspraak voor een gratis proefles. We starten met een advies op maat. We meten je Body Mass Index (BMI), je vetpercentage en fitheid en maken vervolgens een persoonlijk trainingsplan. Ben je er klaar voor? Dan kun je gelijk aan de slag!

LEES MEERLEES MINDER

Team

Nathalie Raadgers

Nathalie Raadgers

Ook de administratie moet worden gedaan. Helaas ;) Een betere plek voor opperste concentratie en een welkome rust dan bij Pand Raak is er niet voor mij!

info@daohe.nl06 - 22 99 07 50

Contactgegevens

Fit4lady Schagen

Zijperweg 4-B

1742 NE Schagen

Schagen

06-19419950 / 06-22990750

bezoek onze websitestuur een email
Whatsapp