Pand Raak Schagen

Marieke Webdesign

Marieke Webdesign uit Schagen

Jouw website, jouw verhaal Jouw website moet laten zien wie je bent. Niets meer en niets minder. Het is jouw spiegel en het vertelt jouw verhaal.

Jouw verhaal, is het verhaal van een ZZP’er, van een vereniging, van een winkel, van een bedrijf, van een stichting, van een school.Van wie niet.

Websites moeten kloppen met het verhaal en perfect passen bij wie er achter zit. Een online presentatie is vaak het eerste dat mensen zien. Het (persoonlijke) contact dat er op volgt moet aan de verwachting en voldoen.

Ben je innovatief, straal dat uit. Heb je jarenlange ervaring, vertel daarover. Wat is je visie, je passie, je ambitie? Maak je zelf online zichtbaar. Maar nog meer. Maak je zelf online herkenbaar. En het meest.Laat zien wie je bent. Punt.


Hoe ik jouw online herkenbaarheid vergroot

En daar kom ik om de hoek kijken. Ik maak websites. Websites die passen bij het bedrijf en bij de persoon of personen van wie het een visitekaartje is. Websites die laten zien wie je bent dus.

Ik richt me overigens op het ontwerp en de technische realisatie van websites. Programmeren vind ik niet alleen erg leuk, ik ben er ook nog eens erg goed in. Al zeg ik het zelf :).

De teksten en fotografie laat ik aan anderen uit mijn netwerk over. Vakmensen met wie ik fijn en nauw samen werk. Ik houd er namelijk van wanneer de schoenmaker bij zijn of haar leest blijft.

 

Mijn werkwijze
Onze samenwerking begint met een flinke kop koffie (of thee). Wat kan ik voor je betekenen? Hebben we een klik?

Benen. Op tafel.
We bespreken jouw wensen en dromen.  Wie ben je, wat wil je met je website bereiken en bij wie? Wat past bij jou, daar gaat het om. We zetten al je ideeën, wensen en dromen op een rij.

Maatwerk. Altijd.
Na de brainstorm ga ik alle ideeën uitwerken. Ik kijk naar wat haalbaar is, zowel qua techniek, als qua budget. Dit vertaal ik naar een ontwerp dat volledig op maat gemaakt is voor jouw bedrijf.

Technische. Ontwikkeling.
Ben je akkoord? Dan ben ik super blij en kan ik beginnen aan de technische ontwikkeling van jouw website. Dit doe ik met behulp van een online programma (WordPress onder andere).

Klaar. Is Marieke.
Zodra de website helemaal naar ons beider wens is, zet ik jouw visitekaart online. Uiteraard op een afgesproken tijdstip. En dan? Dan kun jij aan de slag. Succes!

Virtueel. Recyclen.
Heb je het ontwerp van de oude website ingeleverd en mij een nieuwe laten bouwen? Dan mag je een goed doel aandragen waar een donatie van €50 aan gestort zal worden.

LEES MEERLEES MINDER

Team

Marieke Kuit

Marieke Kuit

Ik help ondernemers met hun online uitstraling. Ik help ondernemers om weer trots te zijn op hun website!

info@daohe.nl06 – 10 80 50 80

Contactgegevens

Marieke Webdesign

Sint Maartensweg 94

1752 AC

Sint Maartensbrug

Whatsapp