Pand Raak Schagen

VEILIG VERGADEREN. OP ANDERHALVE METER.
Het mag weer en daar zijn we super blij mee!

Het is schuiven. Het is passen en meten. Maar er mag en kan weer vergaderd worden bij Pand Raak.

Hoe? Op anderhalve meter afstand. En dat was wel even een puzzel. Want veiligheid staat voorop. Maar we willen natuurlijk wel onze fijne, rake sfeer behouden...

Testen dus. Tafel hier en stoelen daar? Kast in de hoek, of toch in het midden? Gaan we voor anderhalve meter, of voor plexiglas? We hebben er flinke spierballen van gekregen en lopen inmiddels standaard met een meetlint op zak.

Maar het klopt. En er is meer mogelijk dan gedacht. Sterker nog, zo’n oud pand blijkt juist mega anderhalve meter- én dus Corona-proof.

Zo hebben we maar liefst vier in- en/of uitgangen en zijn we ongelooflijk blij met het feit dat elke vergaderruimte een eigen keuken en kapstok had en dus heeft.

 

DE ANDERHALVE METER VERGADERING

Een anderhalve meter face-to-face vergadering kan vanaf 1 juni 2020 weer in onze verschillende vergaderruimtes gepland worden. Net als sollicitatie-, of bijvoorbeeld coachingsgesprekken. Maar ook kleinschalige trainingen of wat dacht je van die broodnodige heisessie?

Maar stel je geeft online trainingen en je wilt een mooie en vooral professionele achtergrond in plaats van je nog niet opgeruimde keuken? Of je hebt een online vergadering en deze wil je kunnen bijwonen zonder ongewenste achtergrondgeluiden van je huisgenoten voeren? #hetkanallemaalweer

DE RAKE VERGADERRUIMTES

ALTIJD RAAK
ALTIJD RAAK - Op zolder kan er met 8 personen veilig vergaderd worden. Je zit dan aan twee aparte tafels met een flinke middenruimte er tussen. Nemen er 6 personen deel aan de vergadering? Dan kunnen jullie veilig aan één tafel zitten.

NIET MIS

NIET MIS - In onze grote vergaderruimte beneden kun je prima met zijn zessen zitten wanneer je het grote scherm moet gebruiken. Is het puur een overleg? Dan is er plek voor 8 rond de tafel.

Is het een korte vergadering? En kan men wel een uurtje blijven staan? Dan zetten we statafels neer en is er ruimte voor 10+ personen.

CENTRALE RUIMTE

CENTRALE RUIMTE- In onze centrale ruimte is er meer mogelijk. Overdag zitten hier onze flexers. In principe. Zij zijn echter flexibel. Gelukkig.

Naast hen lief aankijken, vergt een vergadering in deze ruimte een kleine verbouwing. Nu draaien we daar onze spierballen niet voor om, maar tijdig overleg vooraf is gewenst. Hier kunnen op anderhalve meter afstand 20 mensen zitten.

POST 1

POST 1 / HET LOKET - In de spreekkamers die we hebben (op de begane grond en eerste verdieping) staan standaard plexiglasschermen.
Gesprekken met zijn tweeën, drieën of vieren zijn hier veilig mogelijk.

 

FLEXPLEKKEN


OP ANDERHALVE METER FLEXEN

Gelukkig mochten we de afgelopen maanden onze rake flexers gewoon blijven ontvangen. En gelukkig hebben we voldoende ruimte en nog flexplekken over. Want wij kunnen ons maar al te goed voorstellen dat je het thuis soms best een beetje zat bent…

Flexwerken op anderhalve meter is prima mogelijk bij Pand Raak. Zo hebben we op alle tafels plexiglas staan en is onze telefooncel, waar je je even kunt terug trekken om te bellen, nog altijd in gebruik. Ook lunchen wij nog altijd samen. We dekken geen tafel, maar maken een buffert. Je bammetje eet je vervolgens op bij je werkplek. Alleen en toch samen. Gewoon omdat het kan. Zelfs op afstand.

HYGIENE VOOR ALLES

DE HYGIENE MAATREGELEN

Dan onze hygiëne maatregelen. Deze gelden voor alle bezoekers van Pand Raak. Of je er nu werkt, of op afspraak komt.

Bij binnenkomst vragen we je desinfecterende handgel te gebruiken die op de receptiebalie staat. Deze gel is tevens in iedere vergaderruimte te vinden.  Op de toiletten zijn onze katoenen handdoeken vervangen door papieren wegwerpdoekjes.

Een paar keer per dag maken we schoon en reinigen we de toiletten, deurklinken en trapleuningen. Uiteraard wordt elke vergaderruimte na gebruik volledige gedesinfecteerd, opgeruimd en aangevuld. Maar dat is niet anders dan anders.

Net als alle overige service overigens. Er is nog altijd prima koffie, thee, snoep en koek. En op aanvraag verzorgen we de lunch of een gepaste afstandsborrel.

 

RESUME

We zijn ongelooflijk blij dat er weer meer kan en mag. We kunnen dan ook niet wachten om weer met grote hoeveelheden koffie- en theekannen door het pand heen te rennen. Komen die spierballen ook nog eens goed van pas. #elknadeelheeftzijnvoordeel.

WEES WELKOM. PAND RAAK IS ER KLAAR VOOR. TOT SNEL.

Lonneke en Marjolein

Lonneke en Marjolein Deutekom van Pand Raak uit Schagen
MARJOLEIN (L) & LONNEKE (R)

GELIJK EEN VERGADERRUIMTE BOEKEN?
MEER INFORMATIE OVER WAT ER KAN?
OF GEWOON EEN KOP KOFFIE DRINKEN?

info@pand-raak.nl / 0224 745 400

Kantoorruimte te huur in Schagen
Vergaderen in Schagen
De Flexwerkplekken in Pand Raak
Balie Pand Raak
Flexwerken in Schagen
Flexwerken Schagen
Flexwerkplek Schagen
Flexwerkplekken Pand Raak Schaggen
Koffie en Lunchruimte Pand Raak Schagen
Whatsapp